• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Lørdagens rygtebørs (opdat.): Bayern München skifter fokus til tidligere Dortmund-kant

Vi er klar med lørdagens rygter fra den internationale scene, hvor der er godt gang i den trods lukningen af det engelske transfervindue forleden.

Af tipsbladet.dk

Ivan Perisic fra Inter til Bayern München
Note:
Efter det følelsesladede farvel til både Arjen Robben og Franck Ribery er Bayern München på udkig efter forstærkning til fløjene. Oprindeligt var Leroy Sané det varmeste navne, men med hans seneste skade har tyskerne kastet kærligheden på Inters kroat, der har en fortid i tyske Borussia Dortmund og Wolfsburg.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Alexis Sanchez fra Manchester United til AS Roma
Note
: Det er aldrig blevet nogen kærlighedshistorie mellem Manchester United og Alexis Sanchez. Nu prøver AS Roma at hente angriberen på en lejeaftale.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Telegraph

Paulo Dybala fra Juventus til PSG
Note: Det lykkedes ikke for Paulo Dybala at komme til Tottenham. Flere medier melder dog nu, at Juventus stadig lytter til tilbud, og sådan et er man klar til at komme med i franske PSG.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Dejan Lovren fra Liverpool til AS Roma
Note: Flere medier melder, at AS Roma og Liverpool er gået til forhandlingsbordet. Målet er at blive enige om en aftale omkring forsvarsspilleren Dejan Lovren.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Football Italia

Saba Lobjanidze fra Randers FC til Brøndby IF
Note: Det plejer at være et godt tegn for en transfer, når spilleren selv går ud og offentligt hylder sin potentielt nye klub. Det gør Saba Lobjanidze nu, og han ligner en færdig mand i Randers.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Ritzau

Neymar fra PSG til FC Barcelona eller Real Madrid
Note: Der gøres ikke meget for at nedtone rygterne omkring Neymar til FC Barcelona, men nu er der lagt op til en vaskeægte budkrig mellem Barca og Real Madrid.
Sandsynlighed: FC Barcelona (Middel), Real Madrid (Under middel)
Kilde: Goal

Real Madrid venter med Donny van de Beek
Note: Real Madrid ventes efter sigende stadig at skrive med Donny van de Beek i dette transfervindue, men nu meldes det, at en aftale først vil være gældende næste sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: El Mundo Deportivo

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...