• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Lørdagens rygtebørs: Saints med Vestergaard-ønske

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Jannik Vestergaard fra Southampton til Tottenham
Note: Southamptons manager Ralph Hasenhuttl har udtalt, at han vil gøre 'alt' for at fastholde Jannik Vestergaard i klubben. Danskeren har været et varmt transferemne i især Tottenham, men Saints vil gå langt for at beholde ham i egen fold.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Echo

Jan Oblak fra Atletico Madrid til Manchester United
Note: Noget tyder på, at David de Gea er ved at være fortid i Manchester United. I hvert fald skulle den engelske storklub angiveligt være interesseret i at hente Atletico Madrid-keeperen Jan Oblak.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Orkun Kocku fra Feyenoord til Tottenham eller Arsenal
Note: Den tyrkiske midtbanespiller Orkun Kocku høster interesse fra to af de største London-klubber. Det drejer sig om Tottenham og Arsenal, der begge jagter Kocku, som til daglig tørner ud i hollandsk fodbold for Feyenoord.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Cristiano Ronaldo fra Juventus til PSG
Note: PSG råder over en række stjerner, og nu kan den franske storklub få endnu en på holdet. Rygterne sender Cristiano Ronaldo til den franske hovedstad, men kun hvis Kylian Mbappe forlader klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Edinson Cavani fra Manchester United til Boca Juniors
Note: Edinson Cavani skulle have skrevet under på en kontrakt med sydamerikanske Boca Juniors, men klubben vil ikke offentliggøre det før til sommer. Uruguayaneren kom til Manchester United i sommer, men han har ikke formået at slå igennem i den engelske storklub.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Todofichajes

Cristian Romero fra Juventus til FC Barcelona
Note: I øjeblikket har Atalanta fornøjelsen af Cristian Romero på en lejeaftale, men fra sommer kan forsvarsspilleren komme til en større adresse. FC Barcelona har meldt sig ind i jagten på Juventus-spilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...