• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Rygtebørs: PL-klub jagter teenage-sensation

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Martin Satriano fra Inter Milan til Arsenal, Chelsea eller Manchester City
Note: Den uruguayanske angriber kan være på vej til Premier League, hvor en række stoklubber følger den 20-årige tæt.
Sandsynlighed: Under middel
​Kilde: Daily Mail

Pape Sarr fra Metz til Manchester United
Note: Premier League-klubben følger den 18-årige Ligue 1-sensationen tæt. Siden november har midtbanespilleren gjort kometkarriere og både fået debut på førsteholdet og for det Senegalesiske landshold.
Sandsynlighed: Middel
​Kilde: The Sun

Odsonne Edouard fra Celtic til West Ham
Note: London-klubben skulle efter sigende fører an i jagten på den franske angriber, der har imponeret i skotsk fodbold. Leicester var også inde i billeder, men skulle have trukket følehornene til sig.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Joachim Andersen fra Lyon til Tottenham
Note: Joachim Andersen kan meget vel score en kontrakt i Tottenham i sommerens transfervindue. Danskeren har imponeret stort i sit lejeophold hos Fulham, og nu går rygterne på, at Andersens agent skal til møde med Tottenham i jagten på en handel til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Wesley Fofana fra Leicester til Manchester United
Note: Wesley Fofana er i høj kurs hos Manchester United. Den blot 20-årige franskmand har imponeret stort i Leicester i denne sæson, og det har United også fået øje på. Til gengæld har Fofana en lang kontrakt med Leicester frem til 2025, hvorfor klubben formentlig ikke slipper ham billigt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Foot Mercato

Gennaro Gattuso som manager i Fiorentina
Note: Gennaro Gattuso har kontraktudløb i Napoli til sommer, og det tyder på, at han ikke kommmer til at forlænge for de lyseblå. Italieren skulle eftersigende have indgået en toårig aftale med den italienske klub Fiorentina, hvor han skal stå ved roret fra den kommende sæson.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sport Face

Emerson fra Barcelona til Tottenham
Note: Tottenham Hotspur er på jagt efter forstærkning til defensiven, og FC Barcelonas Emerson er på blokken i forhold til sommerens transfervindue. Lejesvenden i Real Betis har en markedsværdi på knap 186 millioner kroner, og London-klubben har selskab af Inter og Paris Saint Germain i jagten på den 22-årige forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Ousmane Dembele fra Barcelona til Liverpool
Note: Liverpool skulle være interesseret i at hente Ousmane Dembele til klubben. Til sommer har franskmanden stadig ét år tilbage af sin kontrakt i FC Barcelona, som han kom til i sommeren 2017.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fichajes.net

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...