• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Lørdagens rygtebørs: Chelsea overhaler United indenom

Tipsbladet.dk giver dig her lørdagens bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Ryan Sessegnon fra Fulham til Tottenham
Note: Det 18-årige stortalent, der kan spille både på backen og på kanten, stiftede i denne sæson bekendtskab med Premier League, men med Fulhams nedrykning, er et skifte under opsejling. Sessegnon er dog ombejlet, og Paris-Saint Germain og Manchester United meldes som interesserede. Det er dog Tottenham, der angivligt fører an i kampen om hans underskrift. Fulham har efter sigende sat et prisskilt på 40 mio. pund. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Eden Hazard fra Chelsea til Real Madrid
Note:
 Rygterne, der har sendt Eden Hazard fra Chelsea til Real Madrid, har været mange, men ifølge Madrid-mediet Marca, kan skiftet snart være en realitet. De skriver nemlig, at skiftet er ved at være forhandlet på plads, og at der kan komme en endelig afgørelse i løbet af de næste par dage. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Marca

Rodri fra Atletico til Manchester City
Note:
Manchester City jagter en afløser for Fernandinho på den defensive midtbane, og han kan meget vel hedde Rodri. Den 21-årige spanier bliver fuldt tæt, og Citys sportsdirektør Txiki Begiristain overværede Atleticos kamp i midtugen mod Girona for at få et ekstra godt kig på unge Rodri. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

WIlfired Zaha fra Crystal Palace til Manchester United
Note:
 Ifølge flere medier, så går Manchester United hårdnakket efter Dortmunds Jadon Sancho, når transfervinduet åbner. Skulle det mislykkes, har de dog en backup-plan klar. De skulle angiveligt gå efter Wilfried Zaha i Crystal Palace, hvis det ikke lykkes at sikre sig unge Sancho.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Nicolo Zaniolo fra Roma til Juventus
Note:
Juventus gør klar til et stort bud på Nicolo Zaniolo til sommer. Juventus forventer nemlig, at Paulo Dybala og Douglas Costa snart er fortid i klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Edin Dzeko fra Roma til West Ham
Note:
Edin Dzeko kan være på vej tilbage til Premier League. Den tidligere Manchester City-spiller skal angiveligt have nået til enighed med West Ham om en kontrakt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Il Tempo

Tanguy Ndombele fra Lyon til Chelsea
Note:
Manchester United har jagtet Tanguy Ndombele, men nu ser det ud til, at Chelsea snupper Lyon-profilen. Men Chelseas transferkarantæne kan ødelægge det.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Metro

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...