• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

London-klub optrapper Damsgaard-interesse: Vil byde 185 millioner

Foto: Getty Images

Mikkel Damsgaard har i den seneste tid været rygtet til flere storklubber, men nu forlyder det fra Italien, at Tottenham fører kapløbet om den unge danskers signatur.

Af gram

Mikkel Damsgaard var en af de spillere, der fik det største gennembrud under EM 2021, og efterfølgende har der været masser af transferrygter om den 21-årige Sampdoria-dansker. 

Tidligere på ugen reporterede Rai Sport, at Damsgaard er på Juventus' radar, men nu forlyder det fra den italienske avis La Repubblica, at Tottenham fører kampen om den danske landsholdsprofil, der dermed altså også kan blive holdkammerat med Pierre-Emile Højbjerg i klubregi. 

Vil byde 185 millioner
Tottenham har denne sommer fået en ny sportsdirektør, italieneren Fabio Paratici, som London-klubben har hentet i Juventus. Paraticis første transfer i London er Atalanta-målmanden Pierluigi Gollina, og noget tyder altså på, at sportsdirektøren stadig har blikket rettet mod hjemlandet. 

I hvert fald forlyder det, at Tottenham er klar til at tilbyde Sampdoria 185 millioner kroner for Mikkel Damsgaard, som Genova-klubben hentede for omtrent 50 millioner kroner. Sampdorias præsident indikerede dog tidligere i juli, at han vil have op imod 300 millioner kroner for sit unge danske stjernefrø. 

Tottenham har angiveligt fulgt Mikkel Damsgaard siden José Mourinhos tid i klubben, og nu forlyder det altså, at London-klubben har tænkt sig at afgive et bud. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...