• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Manchester City byder 700 millioner kroner for Atlético Madrid-profil

Foto: Getty Images

Manchester City er desperate efter at få forstærket bagkæden, og den engelske storklub har nu sendt et megabud afsted til Atlético Madrid.

Af gram

Manchester Citys jagt på Kalidou Koulibaly har været lang og besværlig, og nu tyder det på, at de engelske vicemestre har droppet at hente Napoli-stjernen.

Om præcis en uge indleder Pep Guardiolas mandskab Premier League-sæsonen med en svær udekamp mod Wolverhampton, så der er ingen tvivl om, at Manchester-klubben er ved at blive utålmodige i jagten på en ny forsvarsgeneral.

Læs også: CLBOLD.DK TV: Sådan ender top-seks i Premier League

Har taget kontakt til Atlético
Og ifølge den spanske avis Diario AS har det nu fået Manchester City til at sende et bud på 660 millioner kroner til Atlético Madrid for madrilenernes midterforsvarer, José Gimenez.

Englænderne har desuden valgt at inkludere variabler for i alt 40 millioner kroner i tilbuddet, hvilket altså betyder en samlet pris på 700 millioner kroner. 

Kræver 890 millioner
Noget tyder dog på, at Manchester City skal skrabe lidt flere penge sammen, hvis de vil have fat i den 25-årige uruguayaner. Ifølge Diario AS ønsker Atlético Madrid således ikke at sælge deres forsvarsgeneral. 

La Liga-klubben har derfor informeret Manchester City om, at Gimenez kun skifter klub, hvis forsvarsspillerens frikøbsklausul på 890 millioner kroner bliver udbetalt. 

Manchester City hentede sidste sommer midtbanespilleren Rodri for 520 millioner kroner i Atlético Madrid. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...