• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Manchester City-kaptajn meldes på vej til italiensk storklub

Foto: Getty Images

Manchester Citys David Silva forhandler angiveligt med Lazio om et skifte til den italienske klub, der for første gang i 13 år har kvalificeret sig til Champions League.

Af gram

David Silva forlader til sommer Manchester City efter 10 år i den engelske storklub, og meget tyder nu på, at spanieren fortsætter karrieren i Serie A.

Således skriver den spanske avis Diario AS, at Manchester City-kaptajnen er i dialog med Lazio om et skifte til den italienske klub, der har kvalificeret sig til Champions League i næste sæson. 

Læs også: Derfor slap Manchester City for Champions League-karantæne

Også interesse fra Dubai-klubber
David Silva har tidligere været rygtet til både La Liga og MLS, men nu ser det altså ud til, at den 34-årige midtbanespiller ønsker at tage til Italien. 

Også Shabab Al-Ahli Dubai og Al-Nasr Dubai fra De Forenede Arabiske Emirater har kig på den rutinerede spanier. 

I Lazio har man dog udset sig Manchester City-veteranen som en vigtig forstærkning inden næste sæson, hvor Rom-klubben for første gang siden 2007 skal deltage i Champions League. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...