• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Anders Friis Daugbjerg

Manchester United og Inter jagter 17-årig stjernefrø fra Kansas City

Foto: Getty Images

Manchester United og Inter skulle ifølge MLS-klubben Kansas City være interesseret i at hente den blot 17-årige Gianluca Busio.

Af daugbjerg

Gianluca Busio er navnet på Kanas City's nye stjernefrø.

I en alder af blot 17 år har den unge midtbanespiller spillet 22 kampe for Kanas i MLS i den netop overstået sæson.

Han har gjort det så godt, at han ifølge klubbens "chefscout i Europa" Edward Burleson er ønsket i Europa.

- Han (Busio red.) er et stort talent. Han er en spiller, som helt sikkert ville kunne spille i Europa, siger Burleson til TuttomercatoWeb og fortsætter:

- Han har glimrende teknik, han er en klog spiller, og så arbejder han hårdt fra felt til felt.

Burleson siger også til mediet, at det ifølge ham ville være et oplagt tidspunkt at skfite til Europa for den unge teenager:

- Efter min mening, hvis han skal have succes på et højt niveau, hvis han vil have en stor karrierer, så skal han til Europa snart, siger Burleson.

Bejlere til den unge midtbanespiller fortalte Burleson også om, hvor han siger at både Inter og Manchester United skulle være interesseret:

- Inter? Ja, og jeg ved også at Manchester United har (forhørt sig red.). Det er de ting, som er kommet ud, afslører Burleson, som også siger at de allerede har fået et tilbud, dog ikke fra hverken Inter eller United.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...