• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs (opdat.): Liverpool vil hente gammel kending i Barca

Her får du dagens bedste rygter.

Af tipsbladet.dk

Diego Costa fra Atletico Madrid til Flamengo
Note:
Flamengo har sendt repræsentanter til Europa for at prøve at forhandle en kontrakt på plads med Diego Costa. Lønnen kan dog blive en udfordring
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN Brazil

Harry Maguire fra Leicester til Manchester United
Note:
Det er ingen hemmelighed, at Manchester United er interesseret i Harry Maguire. Men skal de have ham, må de penge ud med hele 620 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph

Kieran Tierney fra Celtic til Arsenal
Note:
Celtic har afvist et bud på 200 millioner fra Arsenal. Den skotske klub er utilfreds med, at en stor del af beløbet er bonusser. Også Napoli har øje på backen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports News

Everton fra Gremio til Arsenal
Note:
Everton viste sig frem fra sin bedste side under Copa America, og det kan indbringe ham et skifte til Arsenal. Premier League-klubben skal angiveligt foretage et lægetjek i Brasilien denne uge.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Radio Grenal

Philippe Coutinho fra FC Barcelona til Liverpool
Note: 
Den brasilianske midtbanespiller har angiveligt sagt god for en aftale, der sender ham tilbage til hans gamle klub Liverpool på en toårig lejeaftale med en købsoption på omkring 88 millioner pund. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Fabian Delph fra Manchester City til Everton
Note: 
Manchester City og Everton er angiveligt blevet enige om en aftale, der sender Delph til Everton for ni millioner pund. Englænderen er eftersigende allerede ankommet til Evertons træningslejr i Schweiz. 
Sandsynlighed: Over middel. 
Kilde: Sky Sports. 

Leroy Sane fra Manchester City til FC Bayern München
Note: 
Ifølge The Mirror føler City sig sikre på, at FC Bayern München kommer til at hente Leroy Sane, og klubben venter angiveligt bare på, at den tyske klub sender et officielt tilbud, som de er tilfredse med. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Mirror

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...