• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs: Bayern fortsætter jagten på Leipzig-bomber

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Timo Werner fra RB Leipzip til FC Bayern München
Note: Den tidligere Bayern-spiller Michael Ballack føler sig sikker på, at de tyske mestre vil fortsætte jagten på Leipzig-bomberen, Timo Werner, næste sommer. Og det er endda selvom Werner for nylig skrev under på en ny kontrakt med RB Leipzig. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

James Maddison fra Leicester til Manchester United
Note: Den offensive midtbanespiller topper angiveligt Manchester Uniteds ønskeliste sammen med Dortmund-stjernen, Jadon Sancho. Det virker dog usandsynligt, at United vil være i stand til at hente Maddison allerede i vinterens transfervindue.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Virgil van Dijk fra Liverpool til Real Madrid eller FC Barcelona
Note: Det kan virke usandsynligt, at Liverpool vil sælge klubbens hollandske forsvarsgeneral, Virgil van Dijk, men både Real Madrid og FC Barcelona har tænkt sig at forsøge. Begge klubber arbejder endda også på ansætte Meyserside-klubbens succesfulde manager, Jürgen Klopp.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Christian Eriksen fra Tottenham til Real Madrid
Note: Tottenham har gentagne gange tilbudt Christian Eriksen en nyt kontrakt, men hver eneste forslag er prompte blev afvist af danskerens agent, som i stedet forsøger at gøre en aftale med Real Madrid klar næste sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Nemanja Matic fra Manchester United til Juventus
Note: Nemanja Matic udtalte efter Manchester Uniteds sejr over Leicester, at han ikke er tilfreds med at sidde på bænken, og den serbiske midtbanespiller er nu kommet på Juventus' radar. Italienerne overvejer at hente Matic allerede til januar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Vedat Muriqi fra Fenerbahce til Manchester United
Note: Manchester United havde scouts på tribunen for at overvære 25-årige Vedat Muriqi, da Kosovo forleden tabte 3-5 til England i EM-kvalifikationen. Angriberen lavede 25 mål for Caykur Rizespor i sidste sæson og tiltrak sig interesse fra Napoli, men han skiftede til Fenerbahce for bare 26 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Express

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...