• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs: FCK-profil får tre år i Serie A-klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig her ugens første omgang rygter fra det store udland.

Af tipsbladet.dk

Raul de Tomas fra Real Madrid til Benfica
Note:
Den spanske angriber var sidste sæson udlejet til Rayo Vallecano med stor succes, og nu er han tæt på at skifte til Benfica, der betaler i omegnen af 150 millioner kroner for angriberen.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Marca

Jesse Joronen fra FC København til Brescia
Note:
Jesse Joronen er angiveligt på vej til den italienske Serie A-klub Brescia, hvor han kommer til at skrive under på en treårig kontrakt efter kun et år i FC København. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Corriere dello Sport

Gary Cahill fra Chelsea til Inter
Note:
Gary Cahill har været helt ude i kulden under Maurizio Sarri i Chelsea, og han har allerede meddelt, at han forlader klubben ved kontraktudløb om 14 dage. Hans tidligere manager Antonio Conte er blevet ny manager i Inter, og italieneren vil angiveligt have Cahill med til Italien. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Gareth Bale fra Real Madrid til Bayern München
Note: Der er ikke meget, der tyder på, at Gareth Bale spiller i Real Madrid til næste sæson. Han er rygtet væk fra klubben både i salg og på lejeaftaler, og nu forlyder det, at Bayern München har forhørt sig om muligheden for en et-årig lejeaftale.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Asier Riesgo fra Eibar til Manchester City
Note:
 Pep Guardiola leder angiveligt efter en backup til Ederson udover Claudio Bravo, og her kigger han angiveligt mod sit hjemland. Han går eftersigende efter Eibars 35-årige anfører Asier Riesgo, der har kontraktudløb om 14 dage.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

William Saliba fra Saint-Etienne til Arsenal
Note: Arsenal er angiveligt blevet enige med den 18-årige stopper om en femårig kontrakt. Nu mangler de bare at blive enige med Saint-Etienne, der angiveligt gerne vil have den unge franskmand tilbage på leje i næste sæson. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Filipe Luis fra Atletico Madrid til Lyon 
Note:
 Den brasilianske venstreback har kontraktudløb om 14 dage, og han har angiveligt tilbud fra alt fra Flamengo til Barcelona. Nu skulle Lyon dog have meldt sig på banen og have taget kontakt til Luis. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: L'Equipe

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...