• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs (opdat.): Bayern sikrer sig fransk verdensmester

Tipsbladet.dk giver dig her mandagens bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Lucas Hernandez fra Atletico Madrid til Bayern München 
Note:
Rygterne har været mange, men nu melder det franske medie France Football, at Bayern og Lucas Hernandez er blevet enige om en kontrakt gældende fra næste sæson. Bayern skal af med 85 mio. euro for verdensmesteren, som hans frikøbsklausul lyder på.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: France Football

Naby Keita fra Liverpool til Bayern München eller Borussia Dortmund
Note:
 Naby Keita har ikke fået den ventede succes i Liverpool, og nu overvejer klubben angiveligt at sælge den arbejdsomme midtbanemand. Der spekuleres i en retur til Tyskland, hvor Bayern og Dortmund skulle være interesserede. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Stewart Downing fra Middlesbrough til Rangers
Note:
 Downing har kontraktudløb med Middelsbrough til sommer, og han er angiveligt ikke blevet tilbudt en ny kontrakt. Derfor lurer et skifte til Rangers i kulissen, hvor han vil blive forenet med sin tidligere holdkammerat Steven Gerrard, der er manager i klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Northern Echo

Marcus Thuram fra Guingamp til Arsenal 
Note:
Marcus Thuram, der er søn af den tidligere franske landsholdsspiller Lilian Thuram, har været et af lyspunkterne i en mørk sæson for Guingamp. Den 21-årige kantspiller har lavet syv mål, og nu er Arsenal angiveligt interesserede i den lovende kant med det velkendte efternavn.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Mirror 

Joachim Andersen fra Sampdoria til Arsenal, Tottenham eller Manchester United
Note:
I et stykke tid er den danske landsholdsspiller blevet sat i forbindelse med både Inter, Tottenham og Manchester United, men nu melder Arsenal sig angiveligt også ind i kampen om den 22-årige midterforsvarer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Milan Skriniar fra Inter til Liverpool
Note:
Den slovakiske midterforsvarer har gennem længere tid været på ønskelisten i nogle af Europas største klubber, og nu holder Liverpool efter sigende også øje med Inter-profilen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: TeamTalk

Jean-Clair Todibo fra Barcelona til Ajax
Note:
Hvis Matthijs De Ligt bliver solgt til sommer, vil Ajax forsøge at hente Jean-Clair Todibo fra Barcelona på en lejeaftale som erstatning for den hollandske landsholdsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Toni Kroos fra Real Madrid til Paris Saint-Germain
Note:
Den tyske landsholdsspiller er angiveligt på udkig efter en ny udfordring i sin karriere, og Paris Saint-Germain sættes nu i forbindelse med midtbanespilleren, som forventes at blive en dyr herre.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: talkSPORT

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...