• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs: Liverpool vil styrke defensiven

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Tanguy Ndombele fra Lyon til Manchester City
Note
: Manchester City skal før eller siden have en afløser for Fernandinho, og i den forbindelse holder de i øjeblikket øje med Tanguy Ndombele fra Lyon. Den 22-årige midtbanespiller er dog også på ønskelisten i Tottenham, Manchester United og Juventus.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Express

Marcelo fra Real Madrid til Juventus
Note
: Siden Cristiano Ronaldo skiftede til Juventus i sommer, har der været rygter om, at Marcelo ville følge ham. Og de fortsætter. Den 30-årige back skulle være klar til at skrive under på en fireårig aftale med Juventus til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Stampa

Giovani Lo Celso fra Real Betis til Tottenham eller Real Madrid
Note
: I denne sæson har Giovani Lo Celso imponeret som lejesvend i Real Betis, og den spanske klub køber ham efter alt at dømme. De kan dog hurtigt sende ham videre til enten Tottenham eller Real Madrid. Begge klubber meldes i hvert fald interesseret.
Sandsynliged: Under middel
Kilde: Talksport og Marca

Federico Chiesa fra Fiorentina til Inter
Note
: Federico Chiesa brillerer i Fiorentina, hvor den 21-årige offensivspiller er en stor profil, og Inter fører angiveligt ræset om at sikre Chiesas underskrift til sommer. Også Juventus, Napoli og AC Milan vil dog forsøge at hente Chiesa.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Calciomercato

Pablo Fornals fra Villarreal til Tottenham eller Arsenal
Note
: Tottenham og Arsenal er rivaler på banen, men de kæmper i øjeblikket også udenfor banen. De er efter sigende begge interesserede i Villarreal-midtbanespilleren Pablo Fornals. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Slavisa Jokanovic til West Bromwich
Note:
Den tidligere Watford- og Fulham-manager er i snak med West Bromwich, der har fyret deres manager.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: BBC Sport

Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon til Liverpool
Note:
Midtbanespilleren Bruno Fernandes bliver overvåget af flere europæiske topklubber med henblik på en transfer til sommer. Det drejer sig om Liverpool, AC Milan og Atletico Madrid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Record

Diego Llorente fra Real Sociedad fra Liverpool
Note:
Liverpool holder et vågent øje med den 25-årige forsvarsspiller. Angiveligt har Liverpool set ham spille flere gange denne sæson og er blevet overbevist af hans præstationer i La Liga.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Noticias de Gipuzkoa

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...