• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs: Fantastisk argentiner på radaren i England

Foto: Getty Images

FÅ de seneste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Af tipsbladet.dk

Lautaro Martinez fra Inter til Mancehster United
Note
: Den giftige argentiner, der har været fremragende for italienerne i denne sæson, kan være et emne for Manchester United, der tidligere har vist interesse for at hente den 22-årige skarpskytte.
Kilde: Sport
Sandsynlighed: Under middel

Declan Rice fra West Ham United til Chelsea
Note
: Flere klubber er interesserede i Rice, og nu melder Chelsea sig også ind i kampen, da man forudser, at N'Golo Kante kan skifte til spanske Real Madrid til sommer.
Kilde: Mirror
Sandsynlighed: Under middel

Charlie Webster fra Chelsea til Borussia Dortmund
Note
: Den tyske klub har tidligere haft held med at hente spillere i England og gøre dem til stjerner, og nu har klubben angiveligt fundet endnu et talent, man vil hente. Webster er 16 år.
Kilde: Sun
Sandsynlighed: Middel

Edouard Michut fra Paris Saint-Germain til Manchester City
Note
: Det franske stortalent er på blokken i Manchester City, der gerne vil have fat i spillerne tidligt, så de ikke behøver betale mange, mange millioner. Michut er 17 år.
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Over middel

Gerson fra Flamengo til Arsenal eller Tottenham
Note
: Begge engelske klubber er vilde efter at hente den offensive midtbanespiller, 22 år, der er fra Brasilien og spiller i Flamengo i hjemlandet. 
Kilde: ESPN
Sandsynlighed: Middel

Dries Mertens fra Napoli til Chelsea
Note
: Den belgiske offensivspiller har længe været rygtet til Chelsea, og nu har flere fans bemærket, at Frank Lampard er begyndt at følge Dries Mertens på Instagram. De to skal også have talt sammen flere gange. Belgieren har kontraktudløb i Napoli efter denne sæson, så det er helt efter bogen, at Lampard kontakter Mertens direkte.
Kilde: Express
Sandsynlighed: Middel

Gerson fra Flamengo til Arsenal
Note
: Gersons far hævder, at både Arsenal og Tottenham forsøger at lokke hans 22-årige søn til London. Brasilianeren har tidligere tørnet ud for AS Roma, og nu kan han altså være på vej tilbage til Europa.
Kilde: ESPN
Sandsynlighed: Middel

Læs også:Søndagens rygtebørs: Liverpool kaprer Arsenal-stjernefrø

Odion Ighalo forlader Manchester United
Note
: Den nigerianske angriber er lejet af Manchester United, men han kan snart være fortid på Old Trafford. Shanghai Shenhua, der ejer Ighalo, forventer at se angriberen retur i Kina i juli, når ligaen begynder efter coronapausen.
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Over middel

Houssem Aouar fra Lyon til Manchester City
Note
: Den 21-årige midtbanespiller er én af de bærende kræfter i Lyon, og franskmændene lurer på et stort salg i sommerens transfervindue. Særligt Manchester City skal vise interesse for Houssem Aouar, men også Jürgen Klopp og Liverpool er med i puslespillet. Lyon kræver angiveligt 375 millioner kroner.
Kilde: L'Equipe
Sandsynlighed: Middel

Læs også:Sparket i småstykker: Denne træningsregel gjorde Ronaldo verdensklasse

Liverpool og Atletico Madrid i byttehandel
Note
: En byttehandel kan være undervejs mellem Atletico Madrid og Liverpool. Spanierne har givet Liverpool grønt lys til at købe midtbanespilleren Thomas Partey, hvis de er villige til at sende Alexander Oxlade-Chamberlain og en pose penge den modsatte vej.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Under middel

Læs også:Lørdagens rygtebørs: United og Chelsea vil snyde Spurs for PSG-back

Læs også:Keane: Rooney og Ferdinand var ikke noget for mig - forstod dem ikke

Læs også:Hvis Smalling-handel glipper: Roma overvejer Liverpool-reserve

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...