• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs: Overvejer hurtigt City-exit

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Maurizio Sarri til Roma
Note
: Den tidligere Chelsea- og Juventus-boss står fortsat uden job, men han kan snart lande et nyt trænerjob. Roma ventes at sige farvel til træner Paulo Fonseca denne sommer, og de vil erstatte ham med Sarri.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sport

Houssem Aouar fra Lyon til Juventus
Note
: Juventus har længe været meldt ude efter franske Houssem Aouar, og de er stadig ude efter ham. De vil hente den 22-årige midtbanespiller til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Nathan Ake forlader Manchester City
Note
: Manchester City hentede Nathan Ake I sommer, men den hollandske stopper har ikke fået meget spilletid i den blå del af Manchester. Nu overvejer han, om han skal forlade klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Voetbal International

Max Aarons fra Norwich til Tottenham
Note
: Norwich er rykket op i Premier League, men de må sandsynligvis klare sig uden en af deres store profiler. Max Aarons kan skifte for godt 255 millioner kroner, og Tottenham meldes interesserede.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider

Kristoffer Ajer fra Celtic til Newcastle
Note
: Den norske forsvarsprofil Kristoffer Ajer imponerer i Celtic, men kan nu være på vej videre. Newcastle holder således godt øje med ham, forlyder det. Tidligere har landstræner Ståle Solbakken opfordret ham til at skifte.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Record

Rodrigo Varanda fra Corinthians til Tottenham
Note
: Tottenham er efter sigende ude efter 18-årige Rodrigo Varanda, som har fået spilletid på Corinthians førstehold i denne sæson. Han gør sig på den offensive midtbane eller på kanterne.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Robert Lewandowski fra Bayern München til England
Note
: Hvis Bayern München sælger Robert Lewandowski denne sommer, bliver det til England. Der har ellers været rygter om et skifte til Real Madrid, men polakkens agent vil enten sikre en ny stor kontrakt hos Bayern eller sælge ham til Premier League.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport Bild

Ashley Young fra Inter til Watford
Note: Den erfarne englænder har netop kunnet fejre det italienske mesterskab med sine holdkammerater i Inter, men denne sommer kan han være på vej til Watford. Premier League-oprykkerne har tilbudt ham en kontrakt.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...