• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs: Hazards Real Madrid-skifte er på plads

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Kalidou Koulibaly fra Napoli til Manchester United
Note:
Manchester United er på udkig efter en ny midterforsvarer til næste sæson, og endnu engang sættes De Røde Djævle i forbindelse med Kalidou Koulibaly, men Napoli kan komme til at kræve en sum, der gør senegaleseren til verdens dyreste forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Mirror

Eden Hazard fra Chelsea til Real Madrid
Note:
Når Chelsea har spillet Europa League-finale i slutningen af måneden, vil Real Madrid annoncere købet af Eden Hazard, som den spanske klub efter sigende betaler omtrent 750 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: L’Equipe

Julian Brandt fra Bayer Leverkusen til Liverpool
Note:
Den tyske landsholdsspiller har i en rum tid været rygtet væk fra Leverkusen, og det bliver kun forstærket af, at klubben potentielt misser Champions League. Jürgen Klopp har længe været fan af kantspilleren, som eftersigende har en relativt lav frikøbsklausul.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Mirror

Tammy Abraham fra Chelsea til Aston Villa
Note:
Chelsea-lejesvenden har scoret 26 gange for Birhingham-klubben i deres forsøg på at vende tilbage til Premier League. Skulle det lykkes i playoff-kampene, vil klubben forsøge at hente den blot 21-årige angriber for i omegnen af 25 millioner pund. Selv har Abraham udtalt, at han har været enormt glad for at være i klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Jack Butland fra Stoke City til Crystal Palace eller Bournemouth
Note:
Landsholdskeeperen ønskede ikke at forlade Stoke, da de rykkede ud af Premier League, medmindre en klub fra top seks bød sig til. Nu har han imidlertid indset, at han skal spille i den bedste række for at spille på landsholdet, og en sådan klub skal keeperen finde over sommeren. Både Palace og Bournemouth ligner mulige destinationer.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Stoke Sentinel

Timothy Weah fra Paris Saint-Germain til Crystal Palace
Note:
Den 19-årige offensivspiller har været på leje hos de skotske mestre fra Celtic, og det er meget sandsynligt, at han bliver solgt til sommer. Crystal Palace møder konkurrence fra franske Rennes, som også vil lave en permanent aftale med sønnen til legendariske George Weah.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RMC

Michy Batshuayi fra Chelsea til Crystal Palace
Note:
Roy Hodgson vil ekstremt gerne beholde den belgiske angriber, som virkelig viste sig frem i 5-3-sejren over Bournemouth søndag. Den 25-årige angriber har scoret seks mål i 13 kampe, siden han kom til på en lejeaftale fra Chelsea.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...