• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs: City vil hente ny back

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Nuno Mendes fra Sporting til Manchester City
Note: 
Pep Guardiola har hentet mange backs i sin tid i Manchester City, men han er åbenbart ikke færdig endnu. Nu lurer de engelske mestre på det 19-årige stortalent Nuno Mendes, der huserer på Sportings venstre back. Den portugisiske storklub er dog bevidste om Mendes' potentiale og vil ikke slippe ham for mindre end 50 millioner euro. Det er City i øjeblikket ikke klar til at betale, men interessen er der stadig.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fabrizio Romano

Callum Hudson-Odoi fra Chelsea til Bayern München og Kingsley Coman fra Bayern München til Chelsea
Note: 
Thomas Tuchel vil forstærke offensiven med Bayern Münchens 25-årige franske kantspiller Kingsley Coman. Seneste tilbud til de tyske mestre er en handel, hvor 20-årige Hudson Odoi kan komme til det tyske.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Jens Stryger Larsen fra Udinese til Galatasaray
Note: Udinese skulle efter sigende have afvist et bud fra Galatasaray på Jens Stryger Larsen. Tyrkerne skulle have budt 3 millioner euro, cirka 22,5 millioner kroner, men Udinese vil have 6 millioner euro, cirka 45 millioner kroner, for danskeren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sport Italia

Erling Braut Haaland fra Borussia Dortmund til Chelsea
Note
: Chelsea har efter sigende allerede fået et bud afvist, men de opgiver ikke deres jagt på den norske stjerne Erling Braut Haaland. De gør alt, hvad de kan, for at hente den 20-årige bomber denne sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tysk Sky

Max Aarons fra Norwich til Arsenal
Note
: Mange klubber er ude efter Max Aarons fra Norwich, og den 21-årige højre back rygtes nu til Arsenal som en mulig afløser for Hector Bellerin. Også Bayern München og Atletico Madrid er meldt interesserede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Sergino Dest fra FC Barcelona til Bayern München
Note
: Bayern München er ude efter en højre back, og de har efter sigende kontaktet FC Barcelona for at høre, om Sergino Dest er til rådighed. Da den amerikanske højre back skiftede til spanierne sidste sommer, var Bayern München også interesserede.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

Leandro Paredes fra PSG til Juventus
Note
: Juventus må undvære Arthur Melo som følge af en skade, og de vil gerne leje argentinske Leandro Paredes fra PSG som en afløser i de kommende måneder.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Repubblica

Andros Townsend og Demarai Gray til Everton
Note
: Rafael Benitez er tilsyneladende tæt på at hente et par forstærkninger til Everton. Både kontraktløse Andros Townsend og Demarai Gray fra Bayer Leverkusen er varme emner i Liverpool-klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Diogo Dalot fra Manchester United til Real Madrid
Note
: Manchester United-reserven Diogo Dalot, der var udlejet til AC Milan i sidste sæson, kan stå foran et overraskende skifte. Carlo Ancelotti vil efter sigende gerne have den portugisiske back til Real Madrid.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...