• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs: Spurs-profil på blokken i PSG

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Patrick Vieira til Crystal Palace
Note
: Arsenal-legenden Patrick Vieira har stået uden job, siden han blev fyret i OGC Nice, men nu kan han være på vej til Premier League. Crystal Palace lurer således på ham som en kandidat, når de til sommer ventes at erstatte Roy Hodgson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Athletic

Sergio Aguero fra Manchester City til FC Barcelona
Note
: Sergio Aguero er efter sigende langt i forhandlingerne med FC Barcelona om en kontrakt, der kan gælde fra sommer, når hans aftale med Manchester City udløber. Potentielt kan argentineren så stå over for City i Super League.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Portena

Manuel Locatelli fra Sassuolo til Arsenal
Note
: Den italienske midtbanespiller Manuel Locatelli imponerer for Sassuolo og Italien og har været rygtet til blandt andre Juventus. Nu melder Arsenal sig også ind i jagten på den talentfulde midtbanespiller.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Il Resto del Carlino

Serge Aurier fra Tottenham til PSG
Note
: PSG kan hente Serge Aurier tilbage til klubben. Den ivorianske højre back kender Mauricio Pochettino fra Tottenham, og den argentinske manager håber på en genforening.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le Parisien

Youssef En-Nesyri fra Sevilla til Liverpool eller Manchester United
Note
: Både Liverpool og Manchester United er ude efter angriberen Youssef En-Nesyri, der har scoret 16 ligamål i denne sæson, og Sevilla håber på at tjene 350 millioner kroner på angriberen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Estadio Deportivo

Adama Traore forlader Wolverhampton
Note
: Den engelske klub Wolverhampton er ikke tilfredse med Adama Traore, som har skuffet i denne sæson, og de vil afskibe ham til sommer. Et salg skal hjælpe dem med at få penge til nye indkøb.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Raphael Varane fra Real Madrid til Chelsea
Note
: Den franske stopper Raphael Varane er ønsket af Manchester United, men også Chelsea vil jagte den 27-årige stjerne til sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Bild

Samuel Umtiti fra FC Barcelona til Zenit
Note
: Den russiske klub Zenit St. Petersborg er ude efter franske Samuel Umtiti, som er en reserve i forsvaret hos FC Barcelona efter en lang række skader. Umtiti selv vil dog vente på et bedre tilbud.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Matteo Moretto

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...