• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs (opdat.): Tyske giganter på rov i Crystal Palace

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Aaron Wan-Bissaka og Wilfried Zaha fra Crystal Palace til Bayern München og Borussia Dortmund
Note: De to tyske giganter lurer på at hente to store Crystal Palace profiler. Det rygtes, at Bayern München er interesserede i Aaron Wan-Bissaka, som har været en stor åbenbaring denne sæson, mens rivalerne fra Dortmund er interesserede i at hente den store stjerne, Wilfried Zaha.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Martin Ødegaard fra Real Madrid til Ajax
Note: Det norske stortalent har tilbragt de sidste to sæsoner i Æresdivisonen i Holland, og det rygtes nu, at han er blevet tilbudt til Ajax på en lejeaftale i den kommende sæson. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Maximiliano Gomez fra Celta Vigo til Liverpool
Note: Den uruguayanske profil var tæt et skifte til West Ham i januar. Nu bliver han rygtet til en af de største i klubber i England i form af Liverpool, som angiveligt skulle være klar til at byde 35 millioner pund for angriberen. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Isco fra Real Madrid til Manchester United eller Liverpool
Note: Isco er faldet helt ud af holdet under cheftræner Santiago Solari i Real Madrid, og et sommerskifte til enten Manchester United eller Liverpool i Premier League kan blive en realitet. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Matteo Darmian fra Manchester United til Inter
Note
: Matteo Darmian var i januar meldt på vej til Juventus, men det skifte kom ikke på plads, og nu kan backreserven i stedet være på vej til Inter.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Football Italia

Yannick Carrasco fra Dalian Yifang til Arsenal
Note
: I januar var Arsenal i forhandlinger med Dalian Yifang om at leje den tidligere Atletico Madrid-spiller Yannick Carrasco, og de forhandlinger vil Arsenal genoptage til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Antonio Conte til Juventus
Note
: Til sommer kan Massimiliano Allegri forlade Juventus, og det kan betyde et gensyn til en gammel kending. Antonio Conte er angiveligt et emne til at blive klubbens cheftræner igen. Ifølge Tuttosport vil de dog foretrække enten Manchester Citys Pep Guardiola eller Liverpools Jürgen Klopp. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Corriere Dello Sport

Nicolas Tagliafico fra Ajax eller Kieran Tierney fra Celtic til Arsenal
Note
: Nacho Monreal kan være på vej til FC Barcelona, og Arsenal skal altså finde en erstatning, hvis det bliver tilfældet. Her står valgtet angiveligt imellem Ajax’ Nicolas Tagliafico og Celtics Kieran Tierney.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...