• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs (opdat.): Barca-stjerne er blevet tilbudt til Bayern

Så er vi klar med ugens allerførste rygtebørs, hvor du finder seneste nyt fra de store europæiske ligaer.

Af tipsbladet.dk

Mesut Özil fra Arsenal til DC United
Note
: Den offensive kreatør er angiveligt på vej væk fra The Gunners, og den næste destination kan meget vel blive i USA. Det forlyder nemlig, at DC United er interessede i at hente tyskeren, hvis repræsentanter eftersigende snart flyver til staterne for at forhandle med hovedstadsklubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Express

Hirving Lozano fra PSV Eindhoven til Napoli
Note: Napoli er eftersigende på randen til at indstille jagten efter James Rodriguez og i stedet rette fokus mod den mexikanske offensivspiller, Hirving Lozano. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Philippe Coutinho fra FC Barcelona til FC Bayern München
Note: Ifølge det tyske medie BILD er de tyske mestre blevet tilbudt den brasilianske midtbanespiller, der op til flere gange er blevet rygtet væk fra Barca denne sommer. Bayern er eftersigende i gang med at overveje, om de skal byde på 27-årige Coutinho. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: BILD

Neymar fra PSG til Real Madrid og Luka Modrić fra Real Madrid til PSG
Note:
Der er tiltagende rygter om, at Real Madrid har overhalet FC Barcelona i kampen om Neymar, og kongeklubben prøver at bløde PSG op vil at tilbyde en spiller oven i handlen. Mere specifikt vil Real Madrid sende den kroatiske midtbanespiller Luka Modrić til Paris sammen med en stor pose penge.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Guardian

Ben Chillwell fra Leicester til Chelsea
Note:
Når Chelseas transferforbud bliver ophævet og klubben igen kan hente spillere, har manager Frank Lampard allerede ønskelisten klar. Højt på den står Leicesters Ben Chillwell, som forventes at koste i omegnen af 560 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Ivan Perišić fra Inter til Bayern München
Note:
Ivan Perišić blev udeladt i Inters seneste træningskamp, og årsagen skal angiveligt findes i, at han er meget tæt på at skifte til tyske Bayern München på en et-årig lejeaftale med købsoption.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Corriere Dello Sport

Edin Džeko fra AS Roma til Inter
Note:
Inter håber dog også selv at kunne handle. De har i forvejen købt Romelu Lukaku i Manchester United, og nu vil de forstærke angrebet yderligere ved at hente den bosniske målræv Edin Džeko hos Serie A-rivalen Roma.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport Mediaset

Sami Khedira fra Juventus til Arsenal
Note:
Transfervinduet er lukket i England, men det får ikke Sami Khedira til at droppe drømmen om et skifte til Arsenal. Han håber nemlig, at Juventus kan overtales til at rive kontrakten over, så den tyske midtbanespiller kan skifte på en fri transfer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...