• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter tipsbladet.dk

Mandagens rygtebørs(opdat.): Icardi udset som erstatning i Atletico

Dagens rygtebørs er klar, og der er som altid fuld sving i rygtemøllen rundt omkring i Europa

Af tipsbladet.dk

Edin Dzeko fra AS Roma til West Ham
Note:
Manuel Pellegrini vil hente den 33-årige bosnier til West Ham. De to har tidligere arbejdet sammen, da de begge var i Mancehster City, hvor bosnieren var med til at vinde to Premier League-titler. De møder konkurrence fra Everton, som også gerne vil have den målfarlige angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Mauro Icardi fra Inter til Atletico Madrid
Note:
Den spanske storklub holder øje med Inters argentinske angriber, som kan erstatte enten Antoine Griezmann eller Diego Costa, hvis en af dem forlader klubben til sommer. Spanierne håber, at de i så fald kan benytte de stridigheder mellem Icardi og Inter til at få lavet en aftale.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Steven Bergwijn fra PSV Eindhoven til Inter
Note:
Den 21-årige kantspiller har mange bejlere, men den italienske storklub skulle eftersigende have holdt møder med hollænderens agent. Også AC Milan, Liverpool og Manchester United har meldt sig blandt bejlerne.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Kepa Arrizabalaga fra Chelsea til Real Madrid
Note:
Der er ikke tillid til truppens nuværende målmænd i Real Madrd, og David de Gea er muligvis ikke længere førsteprioriteten til pladsen mellem stængerne. Det er i stedet Chelseas Kepa Arrizabalaga, som Real overvejer at byde på til sommer. Men han bliver ikke billig, eftersom Chelsea sidste år betalte mere end 600 millioner kroner for den spanske målmand. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Teamtalk

Paul Pogba fra Manchester Unitedt til Real Madrid
Note:
Real Madrid bliver mere og mere fast besluttet på, at de vil gå efter Paul Pogba til sommer. De håber nu at kunne overbevise franskmandens magtfulde agent, Mino Raiola, som derefter kan lokke Pogba til at skifte Old Trafford ud med Santiago Bernabéu.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Tammy Abraham fra Chelsea til RB Leipzig
Note:
RB Leipzig begynder så småt at forberede sig på tiden uden Timo Werner, der er et varmt emne i flere europæiske storklubber. Derfor har den tyske klub, der har danske Yussuf Poulsen som topscorer, udset sig Chelsea-talentet Tammy Abraham som erstatning i angrebet. Abraham er i øjeblikket udlejet til Aston Villa i the Championship.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Mateo Kovačić fra Real Madrid til Chelsea
Note:
Det er ikke fordi, Mateo Kovačić har væltet sig i spilletid mens han har været udlejet fra Real Madrid til Chelsea, men alligevel vil Chelsea-manager Maurizio Sarri gerne hente den kroatiske midtbanespiller på en permanent kontrakt efter sæsonen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Bruno Guimarães fra Atletico Paranaense
Note:
Også brasilianske Bruno Guimarães er et varmt navn på Stamford Bridge. Den 21-årige midtbanespiller har imponeret i sin brasilianske klub, og det har nu trukket interesse fra Europa.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...