• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Mauricio Pochettino meldes på vej til mesterhold

Foto: Getty Images

I den portugisiske topklub Benfica leder man efter en ny cheftræner, og portugiserne har rettet blikket mod Mauricio Pochettino.

Af gram

Mauricio Pochettino har været arbejdsløs siden november, hvor argentineren blev fyret i Tottenham.

Men nu skriver den portugisiske avis Record, at mesterholdet fra Benfica er interesseret i at ansætte Mauricio Pochettino som klubbens nye cheftræner. 

Læs også: Bizart: Tottenham forlænger med Maurizio Pochettino

Ifølge avisen overvejer Pochettino tilbuddet.

Benfica-træner har trådt tilbage
Benfica tabte mandag med 2-0 til Maritimo, hvilket kan ende med at koste mesterskabet, idet FC Porto nu har et forspring på seks point i toppen af tabellen. Benfica-cheftræner Bruno Lage har efter nederlaget valgt at træde tilbage.

Ifølge Record er Mauricio Pochettino tiltrukket af idéen om at overtage styringen i Benfica, hvor han vil få stor frihed til at implementere sine idéer. 

Pochettino førte i sidste sæson Tottenham til finalen i Champions League, men London-klubben tabte som bekendt med 2-0 til Liverpool. Argentineren blev erstattet af José Mourinho i november, efter en utilfredsstillende start på sæsonen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...