• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Mbappé ønsker PSG-exit i 2021

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé har angiveligt fortalt Paris Saint-Germain, at han ønsker at forlade Ligue 1 til næste sommer.

Af gram

Kylian Mbappé har to år tilbage af sin kontrakt med Paris Saint-Germain, men Champions League-sølvmedaljevinderne kan risikere at miste superstjernen allerede til næste sommer. 

Således skriver den engelske avis The Times nu, at Kylian Mbappé har informeret Paris Saint-Germain om, at han ønsker at forlade klubben efter denne sæson. The Times skriver, at den 21-årige angriber ønsker et skifte til enten La Liga eller Premier League.

Læs også: Zidanes 2021-plan: Vil hente tre landsmænd til Bernabéu

Rygtes til Bernabéu
Paris Saint-Germain hentede Kylian Mbappé i Monaco i 2017, men kan altså risikere at risikere angriberen næste sommer, hvor han vil have været i klubben i fire år. Pariserne betalte dengang over en milliard kroner for Mbappé, der året efter scorede i VM-finalen mellem Frankrig og Kroatien.

Kylian Mbappé har tidligere udtrykt sig i rosende vendinger om Jürgen Klopps Liverpool-mandskab, men det virker tvivlsomt, at Merseyside-klubben skulle have råd til franskmanden. 

I sidste uge reporterede den spanske avis Diario AS til gengæld, at Kylian Mbappé indgår i Zinedine Zidanes 2021-plan, som også inkludere Rennes-stortalentet Eduardo Camavinga og Leipzig-forsvarsgeneralen Dayot Upamecano. Real Madrid-bossen vil således forsøge at hente alle tre landsmænd til Bernabéu til næste sommer. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...