• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Mbappés vanvittige lønforhøjelse: Så meget tilbyder PSG for at forlænge

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé står angiveligt til at underskrive en ny kontrakt med Paris Saint-Germain, som vil sikre franskmanden en ugeløn på 4,3 millioner kroner.

Af gram

Mens mange klubber er ramt af store økonomiske problemer, er man i Paris Saint-Germain klar til næsten at fordoble Kylian Mbappés løn.

Ifølge det franske medie RMC vil de franske mestre således tilbyde den 22-årige angriber en årsløn på 30 millioner euro, svarende til 223 millioner kroner. Mbappé vil dermed komme til at tjene knap 4,3 millioner kroner om ugen, eller 610.000 kroner om dagen.

Kylian Mbappé tjener angiveligt 130 millioner kroner om året nu, hvilket svarer til 2,5 millioner kroner om ugen. 

Vil tjene omtrent det samme som Ronaldo og Neymar
ESPN reporterede i januar, at Kylian Mbappé i øjeblikket 'grubler over fremtiden', og at stjerneangriberen vil tage en beslutning inden EM sparkes i gang til juni. Mbappés nuværende kontrakt med Paris Saint-Germain udløber således om omtrent 16 måneder. Den spanske avis AS reporterede for et par uger siden, at Mbappé ønsker en særlig frikøbsklausul i kontrakten, hvis han skal forlænge med pariserne.

Hvis Mbappé sikrer sig en årsløn på 223 millioner, så er franskmanden næsten oppe på Cristiano Ronaldos niveau. Portugiseren tjener således 230 millioner kroner årligt. Mbappé vil også være bedre betalt end de bedst betalte spillere i Premier League, med undtagelse af Gareth Bale, der får størstedelen af sin betalt af Real Madrid.

Neymar tjener, ifølge The Guardian, også 30 millioner euro årligt i Paris Saint-Germain. Den spanske avis El Mundo lækkede for nyligt Lionel Messis kontrakt, og afslørede dermed, at argentineren henover de seneste fire sæsoner har tjent 4,13 milliarder kroner. Hvis det er sandt, så er Messis ugeløn tæt på 20 millioner kroner, før skat. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...