• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: Barça vil leje Chelsea-duo til januar

Foto: Getty Images

Raheem Sterling kan vise sig at blive for dyr for Barcelona, der nu angiveligt vil forsøge at leje to spillere, der har svært ved at få spilletid i Chelsea.

Af gram

Barcelona har i den seneste tid haft Raheem Sterling i kikkerten, men nu forlyder det, at catalanerne har udset sig nogle alternativer. 

Således skriver ESPN, at Barcelona har udset sig Chelsea-duoen Timo Werner og Hakim Ziyech som alternativer til Sterling, der muligvis kan blive for dyr at hente. 

Vil hente reservespillere
ESPN skriver, at Barcelonas plan er at gå efter spillere, der aktuelt ikke spiller regelmæssigt i deres nuværende klubber. Og det må siges at gøre sig gældende for både Werner og Ziyech, der i denne sæson blot er startet på banen i henholdsvis fire og to ligakampe. 

For begge spillere er situationen, at Barcelona vil forsøge at hente dem på en lejeaftale. Catalanerne ønsker ikke at forpligte sig på købsobligationer, lyder det fra ESPN. 

Chelsea hentede både Timo Werner og Hakim Ziyech i sommeren 2020, og de to spillere kostede henholdsvis 395 og 300 millioner kroner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.