• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: Bayern vil give 740 mio. for Serie A-målræv

Foto: Getty Images

Ifølge det italienske medie Calciomercato er Bayern München særdeles interesseret i en af Napolis store profiler.

Af gram

Napoli har fået en flyvende start på denne sæson, og en af holdets helt store stjerner har været nigerianeren Victor Osimhen, der har scoret ni mål i 11 kampe. 

Ifølge det italienske medie Calciomercato risikerer Napoli dog at miste deres stjerneangriber i den nærmeste fremtid. Ifølge Calciomercato har Bayern München således nu fået øjnene op for den 22-årige Osimhen, som Napoli sidste år hentede i Lille for over en halv milliard kroner. 

- Han scorer mål, han scorer ofte, og som en ægte leder hjælper han holdet, selv når det ikke har bolden. Osimhen har trukket Napoli til toppen af tabellen [Napoli kan med en sejr over Bologna overtage førstepladsen i Serie A-tabellen i aften, red.]. Han bryder sig ikke om sammenligningerne med folk som Lukaku og Mbappé. Victor har sin egen unikke spillestil, og han er altid sulten efter at score flere mål. Luciano Spalletti er udmærket klar over dette, og han arbejder detaljeret med angriberen, da han ved, at nigerianeren, med den rette tilgang, kan bliver en af verdens bedste spillere. Samme opfattelse har man også i München, hvorfor Bayern er særdeles interesserede i den tidligere Lille-spiller, lyder det således fra Calciomercato. 

Ifølge Calciomercato har der i de seneste dage floreret rygter om, at de tyske mestre har budt lidt over 740 millioner kroner for Victor Osimhen. Interessen er konkret, lyder det fra Calciomercato, men Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis ønsker angiveligt at beholde Osimhen i minimum én sæson endnu.

Et bud på 120 millioner euro, svarende til knap 900 millioner kroner, vil dog få Napoli til at overveje et øjeblikkeligt salg.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.