• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: Conte vil hente forsvarsspiller i United

Foto: Getty Images

Antonio Conte ønsker at bolstre Tottenhams defensiv, og italieneren har angiveligt rettet blikket mod Old Trafford.

Af gram

Antonio Conte blev ansat som ny Tottenham-cheftræner i begyndelsen af måneden, og italieneren forventes at foretage et par spillerindkøb, når transfervinduet åbner til januar. 

Og ifølge The Times-journalisten Duncan Castles er Conte interesseret i at hente en defensiv forstærkning i Manchester United. 

Vil have ivoriansk bænkevarmer
I The Transfer Window Podcast har Duncan Castles således peget på, at Antonio Conte gerne vil have fingrene i Eric Bailly, der ikke har fået den store spilletid på Old Trafford i denne sæson. 

Antonio Conter er angiveligt på udkig efter hele to nye midterforsvarere, og italieneren ser altså angiveligt Eric Bailly som en interessant mulighed.

Ivorianeren har i denne sæson kun spillet 45 minutter i Premier League. Det var i Manchester Uniteds 2-0-nederlag til Manchester City, hvor Bailly blev flået ud i pausen efter et selvmål. 

Den 27-årige Eric Bailly har spillet 109 kampe for Manchester United siden skiftet fra Villarreal i 2016. De røde djævle betalte dengang 280 millioner kroner for midterforsvareren, der angiveligt konfronterede Ole Gunnar Solskjær få uger før nordmandens fyring. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.