• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: Jürgen Klopp i telefonisk kontakt med Napoli-stjerne

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp har angiveligt været i telefonisk kontakt med Napolis forsvarsgeneral, Kalidou Koulibaly, som står til at forlade Serie A til sommer.

Af gram

Efter seks år i Napoli ser det til sommer ud til at være slut for Kalidou Koulibaly, der i lang tid har været rygtet væk fra den syditalienske klub.

Senegaleseren har været rygtet til klubber som Real Madrid, Barcelona, PSG, Manchester City, Liverpool, Manchester United og Newcastle, og i april skrev den anerkendte italienske avis La Repubblica, at man i Napoli endelig er klar til at sælge Koulibaly.

Læs også: Frygter jublende Liverpool-fans: Engelsk politi vil rykke derby til Manchester

Årsagen er, at Napoli ikke står til at kvalificere sig til Champions League i næste sæson, hvorfor man ikke har råd til at have den løntunge forsvarsspiller på lønningslisten længere.

Lukrativt tilbud fra Newcastle
Og ifølge det franske medie Le10 Sport har Jürgen Klopp nu taget kontakt til den 28-årige forsvarsspiller. Tyskeren ringede angiveligt til Koulibaly for at diskutere muligheden for et skifte til sommer. 

Senegaleseren har angiveligt allerede modtaget et kontrakttilbud fra Newcastle, med en årsløn på 90 millioner kroner. Men Koulibaly er, ifølge Le10 Sport, mere opsat på at kæmpe med om Champions League-fodbold, hvorfor forsvarsspilleren ser Liverpool som den mest interessante mulighed.

Kalidou Koulibaly koster angiveligt mellem 520 og 560 millioner kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...