• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Morten Gram-Hanssen

Medie: Mourinho vil have Tottenham-job

Foto: Getty Images

José Mourinho har nu set sig varm på Mauricio Pochettinos job.

Af gram-hanssen

José Mourinho er velsagtens den mest omdiskuterede manager i verden. Selvom han for tiden står uden for jobmarkedet, bliver den karismatiske portugiser alligevel ved med at trække overskrifter. 

I dag skriver The Sun dog, at Mourinho nu har besluttet sig for en tilbagevenden til sidelinjen - og det er angiveligt Tottenham-tjansen, som Mourinho skal have indstillet sigtekornet på. 

Læs også: Tottenham-duo sættes i forbindelse med Ajax-skifte

Ifølge avisen sidder Mauricio Pochettino særdeles løst i sædet, efter en katastrofal sæsonstart med Tottenham.

Hvis London-klubben vælger at afskedige Pochettino, vil Mourinho stå som en stærk kandidat, hvilket dog også skyldes, at det vil være begrænset med træner-muligheder for Tottenham. 

Mourinho føler sig imidlertid også selvsikker i forhold til at kunne sikre sig Real Madrid-jobbet, hvor Zinedine Zidane heller ikke nødvendigvis har den største jobsikkerhed. 

Det forlyder dog, at ledelsen i Real Madrid vil foretrække Pochettinho, såfremt man skal finde en erstatning for Zidane, hvilket så til gengæld ville bane vejen for Mourinho i Tottenham.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...