• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: Newcastle vil bruge 600 mio. på angriber

Foto: Getty Images

Newcastle ligger under nedrykningsstregen, og klubbens stenrige nye ejere har derfor store planer for vinterens transfervindue.

Af gram

Porto-angriberen Luis Diax kan blive en af Newcastles første store indkøb efter den nordengelske klubs nylige ejerskifte. 

Sådan lyder det fra det portugisiske medie Sport TV, der reporterer, at Newcastle skulle være klar til at betale colombianerens frikøbsklausul, når transfermarkedet åbner til januar. 

Der er tale om en frikøbsklausul på 80 millioner euro, hvilket svarer til lige knap 600 millioner kroner. Den 24-årige Luis Diaz har i denne sæson scoret syv mål i 11 kampe for Porto.

Portugiser kan afløse Bruce
Newcastle fyrede tidligere på ugen Steve Bruce, og klubben befinder sig da også i en problematisk situation, da man indtager 19. pladsen i Premier League-tabellen. Newcastle har endnu ikke hyret en erstatning for Bruce, men det er tilsyneladende lige på trapperne.

Ifølge The Telegraph har den tidligere Roma-cheftræner Paulo Fonseca således været i dialog med Amanda Staveley, der er med i den nye ejerkreds. Der vil angiveligt blive taget en beslutning i næste uge. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.