• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medier: Pochettino er klar til at sige op i PSG

Foto: Getty Images

Manchester United er på jagt efter en ny cheftræner, og flere fremtrædende medier skriver nu, at Mauricio Pochettino er en rigtig stærk kandidat.

Af gram

Manchester United fyrede søndag Ole Gunnar Solskjær, og det store spørgsmål er nu, hvem der skal afløse nordmanden. 

Manchester United udsendte søndag en pressemeddelelse, hvor klubben oplyste, at planen nu er at ansætte en midlertidig cheftræner, der skal køre sæsonen færdig. I første omgang vikarerer Michael Carrick dog som cheftræner i tirsdagens Champions League-kamp mod Villareal. 

Ifølge den engelske avis Daily Mail er Mauricio Pochettino dog klar til at rykke til Old Trafford allerede på nuværende tidspunkt. 

En stærk kandidat
Daily Mail skriver således, at Pochettino er klar til at sige op i Paris Saint-Germain for at tage Manchester United-jobbet. Den tidligere Tottenham-boss nyder således stor respekt i Manchester United-ledelsen, hvor han anses for at være en stærk kandidat til at afløse Solskjær. 

Også The Telegraph og Goal skriver, at Mauricio Pochettino er åben for at forlade Paris Saint-Germain til fordel for Manchester United. Ifølge The Telegraph ønsker Manchester United-ledelsen dog måske at se Pochettino an i denne sæson, inden man forsøger at sikre sig argentineren til sommer.  

Mauricio Pochettino har været cheftræner for Paris Saint-Germain siden den 2. januar, men tilbage i maj var der kraftige rygter om, at argentineren ønskede at tage til Real Madrid efter Zinedine Zidanes opsigelse. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.