• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: Så meget skal United betale for Pochettino

Foto: Getty Images

Det bliver ikke en billig affære for Manchester United, hvis de røde djævle vil snuppe Mauricio Pochettino fra Paris Saint-Germain midt i sæsonen.

Af gram

En række medier har reporteret, at Mauricio Pochettino er Manchester Uniteds førsteprioritet til klubbens ledige cheftrænerstilling, men argentineren er som bekendt på kontrakt i Paris Saint-Germain. 

Og ifølge den engelske avis Daily Mirror kan Manchester United se frem til at betale lidt af en kompensation til Paris Saint-Germain, hvis de røde djævle vil have den tidligere Tottenham-boss med det samme. 

- Manchester United vil skulle betale PSG 10 millioner pund, hvis de vil vriste Mauricio Pochettino væk fra Parc des Princes, lyder det således fra Daily Mirror. 

Det svarer til omtrent 88 millioner kroner. 

Halv pris til sommer
Michael Carrick har fået rollen som midlertidig cheftræner, når Manchester United i aften møder Villarreal i Champions League. Carrick forventes dog ikke at få mere end en håndfuld kampe som cheftræner, idet Manchester United har meldt ud, at man vil finde en anden midlertidig cheftræner, der kan køre sæsonen færdig. 

Ifølge talkSPORT vil Manchester United forsøge at hente Ralf Rangnick, hvis det ikke kan lade sig gøre at hente Mauricio Pochettino her midt i sæsonen. 

Ifølge Daily Mirror vil den pris, som Manchester United vil skulle betale for Pochettino, desuden blive halveret til sommer. Avisen understreger dog, at argentineren potentielt kan skifte allerede nu, hvis der kan findes en løsning. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.