• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: Storklub vil gå efter Liverpool-stjerne

Foto: Getty Images

Sadio Manés kontrakt med Liverpool udløber om lidt over halvandet år, og senegaleseren kan angiveligt forlade Anfield allerede til sommer.

Af gram

Sadio Mané har gjort det godt i denne sæson, og Liverpool arbejder derfor på at forlænge angriberens kontrakt, der udløber i sommeren 2023. 

Men ifølge den spanske avis El Nacional kan Mané potentielt forlade Anfield til sommer. Således skriver avisen, at flere storklubber holder skarpt øje med Manés situation, inklusive Real Madrid. 

Har ikke forlænget endnu
El Nacional skriver således, at Liverpool havde forventet, at man relativt nemt ville nå til enighed med Sadio Mané om en ny kontrakt. Det er dog ikke sket, og senegaleseren udelukker angiveligt ikke et Premier League-exit til sommer. 

Den 29-årige Sadio Mané har således spillet i engelsk fodbold siden 2014, og senegaleseren er angiveligt interesseret i at prøve noget nyt, inden han lægger støvlerne på hylden. 

Og ifølge El Nacional er det altså en mulighed, som Real Madrid-præsident Florentino Perez ikke vil lade glippe. Liverpool forventes dog at kræve minimum 745 millioner kroner for Mané, hvis man skal sælge senegaleseren til sommer. 

Sadio Mané har scoret 106 mål i 234 kampe for Liverpool siden skiftet fra Southampton i 2016.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.