• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: United-legende vil afløse Solskjær

Foto: Getty Images

En lang række forskellige trænere kædes i øjeblikket sammen med Manchester United, der søndag fyrede Ole Gunnar Solskjær. Også den tidligere Manchester United-kaptajn Steve Bruce er angiveligt interesseret i jobbet.

Af gram

Manchester United er på jagt efter en midlertidig cheftræner, og i kølvandet på Ole Gunnar Solskjærs fyring har der været spekuleret intenst i, hvem der kan afløse nordmanden.

The Athletic har remset en række kandidater op, herunder Ralf Rangnick, Lucien Favre, Laurent Blanc, Ernesto Valverde, Luis Enrique og Rudi Garcia. Samtidig har mediet afsløret, at en tidligere Manchester United-legende er klar på at overtage tøjlerne efter Ole Gunnar Solskjær. 

- The Athletic erfarer, at den tidligere Manchester United-kaptajn Steve Bruce, der for nyligt blev fyret i Newcastle, er meget interesseret i rollen, da han mener, at han hjælpe med at stabilisere omklædningsrummet, lyder det således fra The Athletic. 

Steve Bruce spillede for Manchester United fra 1987 til 1996, hvor han var med til at vinde tre Premier League-trofæer. 

The Athletic peger på, at Manchester United-ledelsen er meget bevidst om, at det er svært at hente et topnavn ind midt i sæsonen. Mediet peger på Erik ten Hag, Mauricio Pochettino, Zinedine Zidane og Brendan Rodgers som navne, der er blevet bragt i spil som mulige permanente cheftrænere. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.