• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Skidt situation for Eriksen: - Ingen har råd til at hente ham

Foto: Getty Images

Christian Eriksen er angiveligt for dyr til, at nogen klubber har tænkt sig at gå efter den danske landsholdsstjerne i dette vindue.

Af gram

Det er umiddelbart en smule svært at blive klog på Christian Eriksens fremtid.

Kort før jul bekræftede Inters sportsdirektør, Giuseppe Marotta, således, at Eriksen skulle væk fra Milano-klubben i løbet af januar. I de seneste uger er der dog lidt efter lidt begyndt at tegne sig et billede af, at ingen klubber er klar til at købe Eriksen. Og i weekenden kom Inter-cheftræner Antonio Conte så med en overraskende udmelding, da han sagde, at der ikke kommer nogen indkøb eller salg i dette vindue. Dermed lukkede Conte altså døren for Eriksen, medmindre der er tale om en form for spin fra Conte. 

Læs også: Conte kommer med højst uventet udtalelse om Eriksen

Ingen har råd til Eriksen
Ifølge den italienske journalist Fabrizio Biasin, der har over 100.000 følgere på Twitter, er der dog nu rigtig meget, der tyder på, at Eriksen kommer til at forblive i Inter i resten af 2020/21-sæsonen.

- Hvad danskeren angår, så er der meget, der tyder på, at han bliver her i januar. For der er ingen, der har pengene til at hente ham. Han kan dog muligvis ryge afsted på en lejeaftale, lyder det ifølge Calciomercato fra Biasin.

Vil næppe opgive fantastisk kontrakt
Problemet er, at Eriksen har en meget høj løn på 56 millioner kroner om året, samt at den italienske skattelovgivning gør, at midtbanespilleren blot skal betale skat af 50 procent af sin indtægt. Derudover kræver Inter angiveligt omtrent 200 millioner kroner for den formsvage danske midtbanespiller. 

Christian Eriksen sad senest på bænken fra start til slut, da Inter søndag spillede 2-2 mod Roma i Serie A. Den danske landsholdsstjerne er dog angiveligt i spil til at få chancen fra start, når Inter onsdag møder Fiorentina i Coppa Italia. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...