• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Mens vi venter på Eriksen: Inter tæt på at gennemføre Giroud-transfer

Foto: Getty Images

Det er en travl tid i Inter, der midt i alle spekulationerne om Christian Eriksen er tæt på at kunne gennemføre købet af Chelsea-angriberen Olivier Giroud.

Af gram

Inter har i de seneste dage forhandlet intenst med Tottenham om Christian Eriksen, men Milano-klubben har også gang i andre forhandlinger her i vinterens transfervindue. 

Således reporterer Sky Italia, at Inter regner med at afslutte købet af Olivier Giroud i weekenden. Italienerne skal hoste op med omtrent 34 millioner kroner, plus bonusser, for den 33-årige franskmand, der til sommer har kontraktudløb i Chelsea.

Læs også: Eriksen er nået til enighed med Inter: Her er danskerens nye løn

Chelsea betalte 127 millioner kroner for Giroud, da man for to år siden hentede angriberen i Arsenal.

Eriksen-transfer er længere fra
Chelsea og Inter er ikke helt enige om de sidste par detaljer, men det forventes, at der kommer en aftale på plads ganske snart. Den franske angriber får en kontrakt, der løber indtil sommeren 2022. 

Inter har sendt et bud på 75 millioner kroner for Christian Eriksen, mens Tottenham vil have 150 millioner kroner. Så her er de to parter altså et godt stykke fra hinanden stadigvæk.

Der er i det hele taget tale om en travl tid i Inter. Tidligere onsdag kom det således frem, at Milano-klubben også forhandler med Roma om en byttehandel, der skal sende Matteo Politano til hovedstaden, mens Inter får venstrebacken Leonardo Spinazzola. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...