• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

- Messi forlader os nok til sommer

Foto: Getty Images

Lionel Messi kan forlade Barcelona på en fri transfer til sommer, og ifølge Agusti Benedito, der stiller op til det kommende præsidentvalg i den catalanske klub, siger argentineren nok farvel og tak efter denne sæson.

Af gram

Det er en svær tid for Barcelona i disse dage, hvor ingen rigtig ved, om Lionel Messi til sommer forlader klubben eller ej. 

Argentineren udtalte i sidste uge, at han først kommer til at tage en beslutning om sin fremtid, når den indeværende sæson er spillet færdig. Allerede om få uger, den 24. januar, skal der dog afholdes præsidentvalg i den catalanske storklub. Og mens de fleste kandidater har travlt med at forsikre om, at de vil være i stand til at overtale Messi til at blive i klubben, så er udmeldingen en noget anden fra kandidaten Agusti Benedito. 

Læs også: Messis gamle venner er væk - har han fundet sin nye kompagnon nu?

- At beholde Messi ville være den bedste nyhed for klubben. Men jeg er ikke særligt optimistisk. Det ville have gjort mig glad, hvis han i interviewet i sidste uge havde sagt, at hans ønske er at blive i klubben. Men det gjorde han ikke, og nu må vi vente og se, lyder det ifølge ESPN fra Benedito. 

- Sandheden er, at jeg er pessimistisk. Man er nødt til at huske på, at han i august sagde, at han ønsker at forlade klubben, efter at have været her i 20 år. Og han har stadig ikke sagt, hvad han har tænkt sig at gøre. Det mest sandsynlige resultat er, i mine øjne, at han forlader os halvvejs gennem året. 

Lionel Messi scorede senest to gange, da Barcelona hentede en vigtig 3-2-sejr ude mod Athletic Bilbao. Argentineren har primært været rygtet til Paris Saint-Germain og Manchester City. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...