• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Messi overvejede skifte til La Liga-klub

Foto: Getty Images

Lionel Messi forventes at blive præsenteret som ny PSG-spiller onsdag, men argentineren overvejede angiveligt at rykke til Madrid inden beslutningen om at tage til Paris.

Af gram

Lionel Messis far har bekræftet, at hans søn skriver under med Paris Saint-Germain i dag, og den seksdobbelte Ballon d'Or-vinder forventes at lande i Paris om få minutter

Ifølge Movistar-journalisten Ignacio Miguélez overvejede Lionel Messi dog seriøst muligheden for at fortsætte karrieren i en anden La Liga-klub end Barcelona. 

- Nu hvor Messi har besluttet at skifte til PSG kan jeg fortælle dette: En af de klubber, der var interesserede i Messi var Atlético Madrid. Cholo (Diego Simeone, red.) stod personligt for at ringe til Messi. Leo og familien overvejede muligheden seriøst. Men det kunne ikke lade sig gøre, lyder det således på Twitter fra Miguélez.

Overvejede Suárez-genforening
Atlético Madrid vandt La Liga i sidste sæson, og madrilenerne råder allerede over Luis Suárez, der er en af Lionel Messis næreste venner. Uruguayaneren blev mandag spottet i Barcelona, hvor han var på besøg hos Messi. 

I stedet fortsætter Lionel Messi altså nu karrieren i Ligue 1, hvor argentineren bliver genforenet med Neymar. 

Messi står til at få en astronomisk løn i Paris Saint-Germain. Læs mere om det her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.