• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Messis plan afsløret efter frokost med Laporta: Her vil han afslutte karrieren

Foto: Getty Images

Lionel Messi har igennem længere tid været rygtet væk fra Barcelona, men meget tyder nu på, at argentineren fortsætter på Camp Nou i to sæsoner mere.

Af gram

Lionel Messi blev sidste sommer rygtet kraftigt til Manchester City, og endnu vides det ikke med sikkerhed, om argentineren er i gang med sin sidste sæson på Camp Nou. 

Ifølge det spanske medie Onze kan Barcelona-fansene dog godt ånde lettet op. Ifølge Onze har Lionel Messi og Barcelona-præsident Joan Laporta således mere eller mindre aftalt, at argentineren fortsætter i Barcelona indtil sommeren 2023. 

Inviterede Laporta til frokost
Lionel Messi kom sidste år alvorligt på kant med Barcelonas daværende klubpræsident, Josep Maria Bartomeu, men argentineren har et anderledes godt forhold til Joan Laporta, der i marts blev valgt ind som Barcelonas nye klubpræsident. 

Ifølge Onze-journalisten Xavi Campos mødtes Messi og Laporta således til en frokost ganske kort efter, at Laporta havde vundet præsidentvalget. Frokosten fandt sted i Messis hus i Castelldefels, og stemningen var 'høflig og positiv'. 

- Messi forklarede sin plan, som går ud på at tage to år mere på højeste plan, for derefter at tage til Miami i den sidste del af karrieren. Hvorfor to år? Fordi VM i Qatar ikke spilles om sommeren, men i stedet om vinteren, og Messi foretrækker at forberede sig til slutrunden, mens han stadig spiller på topniveau, for derefter at spille sæsonen færdig efter VM-slutrunden, lyder det således fra Onze. 

Har købt luksusbolig i Miami
Endnu er det ikke officielt, at Lionel Messi fortsætter i Barcelona, men Joan Laporta udtalte for et par uger siden, at han 'er overbevist om, at Messi ønsker at blive'.

I slutningen af april kom det så frem, at Lionel Messi har købt en voldsomt dyr luksuslejlighed i Miami, hvilket må ses som en indikation på, at argentineren har en plan om at skifte til Inter Miami en gang i fremtiden.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...