• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Mikel Arteta vil ikke afvise indkøb af Chelsea-stjerne

Foto: Getty Images

Arsenal-cheftræner Mikel Arteta vil hverken bekræfte eller afvise, om han arbejder på at hente Chelsea-spilleren Jorginho.

Af gram

Chelsea har brugt knap to milliarder kroner på nye spillere i dette vindue, og i den sidste uge af transfervinduet skal London-klubben så have afskibet nogle af de overflødige spillere i truppen. 

En af de spillere, der ikke umiddelbart er i overskud, men alligevel er blevet rygtet væk, er den italienske midtbanespiller Jorginho. 

Læs også: Har brugt milliarder: Nu begynder det store udsalg i Chelsea

Arsenal har i det seneste års tid hentet både David Luiz og Willian i Chelsea, og tidligere på ugen skrev Sky Sports så, at Arsenal nu vil have fingrene i Jorginho.

Jagter stadig nye spillere
På et pressemøde fredag blev Arsenal-cheftræner Mikel Arteta spurgt, om han er interesseret i Jorginho. Det ønskede spanieren hverken at bekræfte eller afvise.

- Vi er stadig åbne for at forstærke vores hold. Vi har kig på forskellige muligheder, alt afhængig af, hvad der kommer til at ske med de spillere, der allerede er her, lød det ifølge Football London fra Arteta. 

Jorginho har spillet 100 kampe for Chelsea siden skiftet fra Napoli i 2018. 

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...