• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Milan meldes interesseret i Højbjergs holdkammerat

Foto: Getty Images

Milan er angiveligt en af flere italienske klubber, der er interesseret i at hente Tottenham-argentineren Erik Lamela til sommer.

Af gram

Erik Lamela er holdkammerat med Pierre-Emile Højbjerg i øjeblikket, men i næste sæson kan den 29-årige Tottenham-spiller blive holdkammerat med en anden dansk landsholdsstjerne. 

Således skriver det italienske medie Calciomercato, at Milan nu også har meldt sig ind i kampen om Lamela, der har kontraktudløb i Tottenham i 2022. Simon Kjærs klub er dog ikke den eneste Serie A-klub, der har den argentinske midtbanespiller i kikkerten. 

Flere interesserede klubber
Særligt Napoli meldes således også interesseret i Erik Lamela, der har spillet for Tottenham siden skiftet fra Roma i 2013. Ifølge Calciomercato er Lamelas tid i England ved at lakke mod enden, og den argentinske offensivspiller ser ud til at rykke tilbage til Serie A, hvor han tidligere har spillet fra 2011 til 2013. 

Også Bologna meldes interesserede i Erik Lamela, der angiveligt koster mellem 40 og 85 millioner kroner. Lamela har spillet 253 kampe for Tottenham, men argentineren er i denne sæson blot startet inde i fem Premier League-kampe. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...