• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Møde i Milano: Tottenham vil give 370 millioner for Inter-stjerne

Foto: Getty Images

José Mourinho vil gerne have Milan Skriniar til Tottenham, og onsdag blev den engelske klubs sportsdirektør så spottet i Milano.

Af gram

Tottenham er interesserede i at hente Inter-forsvareren Milan Skriniar, og den engelske klubs sportsdirektør, Steve Hitchen, var onsdag i Milano for at forhandle med Inter og Skriniar. 

Sådan lyder det fra Gianluca Di Marzio og Sky Sport Italia. 

Læs også: Koster 450 millioner: Mourinho vil hente Eriksen-holdkammerat

Inter vil gerne have 445 millioner kroner for Skriniar, mens Tottenham er klar til at betale 370 millioner kroner for slovakken, inklusive diverse variabler. Endnu er der ingen enighed mellem parterne. 

Røg på bænken
Milan Skriniar har spillet i Inter siden 2017, hvor Milano-klubben hentede forsvarsspilleren for 250 millioner kroner i Sampdoria. 

Den 25-årige Skriniar har i årenes løb været rygtet til en lang række storklubber, men slovakken havde i sidste sæson svært ved at tilpasse sig Antonio Contes 3-5-2-formation. Og i slutningen af sæsonen endte Skriniar så på bænken.

Tottenham har tidligere i transfervinduet sagt farvel til Jan Vertonghen, og London-klubben leder derfor efter en midterforsvarer. Ifølge Sky Sport Italia overvejer den engelske klub også at hente Benficas Ruben Dias. 

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...