• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Mourinho siger, at hans stil er den bedste - men visse Spurs-spillere er uenige

Foto: Getty Images

Flere og flere spillere i Tottenhams omklædningsrum er angiveligt ved at blive trætte af José Mourinhos tilgang.

Af gram

Efter søndagens 2-1-nederlag til West Ham ligger Tottenham på niendepladsen i Premier League, og José Mourinho risikerer angiveligt at blive fyret i løbet af de kommende måneder.

Og ifølge The Athletic har Pierre-Emile Højbjergs chef da også mistet en del af opbakningen i Tottenhams spillertrup.

- José Mourinho insisterede efter Tottenhams femte nederlag i holdets seks seneste Premier League-kampe på, at de træningsmetoder, som han og hans stab bruger, er 'bedre end alle i verden'. Virkeligheden er dog, at der i Spurs-omklædningsrummet er visse spillere, der er utilfredse med træningssessioner, som de finder for defensive, for fikserede på modstanderne og ikke lige så intense, som de var under Mauricio Pochettino.

- Tottenham har af flere kilder i omklædningsrummet fået at vide, at selvom Mourinho ikke har mistet hele omklædningsrummet endnu, så er en del af holdet tiltagende utilfredse med hans tilgang. 

Ikke meget angrebstræning
Ifølge The Athletic er der flere spillere i Tottenham-truppen, der nu savner José Mourinhos forgænger, Mauricio Pochettino, der i januar blev ansat i Paris Saint-Germain. 

- Nogle af de offensive spillere har i det private endda givet udtryk for, at de stadig er afhængige af løbemønstre og afslutninger, som de lærte og trænede under Pochettino, fordi der har været så lidt detaljeret offensivt arbejde under Mourinho, skriver The Athletic således. 

Ifølge The Athletic er der en del spillere i Tottenham-truppen, der er tiltagende trætte af José Mourinhos altdominerende fokus på at tilrettelægge ugens arbejde efter den kommende modstander, i stedet for eksempelvis at arbejde på Tottenhams eget spil. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...