• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Mourinho vil hente dansk landsholdsstjerne til Roma

Foto: Getty Images

Granit Xhaka skifter ikke til Roma, og José Mourinho er derfor begyndt at lede efter en anden central midtbanespiller.

Af gram

Den forgangne weekend bød på lidt af en skuffelse for José Mourinho, idet portugiseren måtte erkende, at Granit Xhaka ikke skifter fra Arsenal til Roma.

Xhaka har ellers angiveligt været en vigtig prioritet for Mourinho, men søndag udtalte Arsenal-cheftræner Mikel Arteta altså, at schweizeren bliver på Emirates Stadium. Og ifølge det italienske medie Calciomercato må Roma nu derfor tage 'plan B' i brug. 

Overvejer Delaney
Calciomercato skriver således, at Roma nu har sat sig for at finde en midtbanespiller, der har nogle af de samme kvaliteter som Granit Xhaka. Ifølge mediet har Roma i øjeblikket en håndfuld forskellige muligheder i kikkerten. En af disse er den 23-årige AZ Alkmaar-spiller Teun Koopmeiners, der dog koster 135 millioner kroner. 

En anden mulighed er den danske landsholdsprofil Thomas Delaney, som angiveligt kan hentes for 105 millioner kroner. Delaney, der fylder 30 år om en måneds tid, har kontraktudløb i Dortmund næste sommer, og midtbanespilleren har derfor været rygtet væk i den seneste tid. 

Også Mönchengladbachs Denis Zakaria og Aston Villas Douglas Luiz er angiveligt spillere, som José Mourinho overvejer at hente til Rom. Sidstnævnte er dog alt for dyr for Roma, medmindre italienernene får gennemført flere salg. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.