• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Muligt læk: Er han vinderen af Ballon d'Or?

Foto: Getty Images

Der er dukket en liste op på Twitter, som angiveligt har afsløret vinderen af årets Ballon d'Or-pris. Det vides dog endnu ikke, om der er tale om en forfalsket liste.

Af gram

Ballon d'Or-prisen uddeles først om lidt over en måned, den 29. november, men allerede nu kan vinderen af afstemningen være blevet afsløret. 

I hvert fald skriver den spanske avis Mundo Deportivo, at der er dukket en liste op på Twitter, som angiveligt er et læk af det endelige resultat. Det er selvsagt svært at bekræfte, om listen er ægte eller ej, men tweetet har i skrivende stund fået over 1300 likes. 

Lewandowski som vinder
Ifølge listen er det Robert Lewandowski, der ender med at vinde Ballon d'Or i år, mens Lionel Messi må tage til takke med en andenplads. Den sidste podieplads går så til Real Madrid-stjernen Karim Benzema, der har fået en flyvende start på sæsonen. 

Til gengæld er Mohamed Salah endt lige udenfor podiet, idet egypteren er endt på fjerdepladsen. Jorginho, der i år har vundet både EM og Champions League, er at finde på femtepladsen. Cristiano Ronaldo, der tidligere har vundet Ballon d'Or fem gange, må tage til takke med en 9. plads på listen. 

Først om knap fem uger får vi dog svar på, om denne liste er ægte eller falsk. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.