• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Nærmer sig Inter-skifte efter 239 kampe for Arsenal

Foto: Getty Images

Efter 10 år i Arsenal kan Hector Bellerin være på vej til Inter, idet spanierens agent arbejder på at overtale London-klubben til at udleje højrebacken til de italienske mestre.

Af gram

Inter jagter stadig en erstatning for Achraf Hakimi, og i skrivende stund har de italienske mestre snævret feltet af potentielle kandidater ned til tre. 

Sådan lyder det fra det italienske medie Calciomercato, der skriver, at Hector Bellerin har meddelt Mikel Arteta, at han ønsker at forlade Arsenal for at rykke til Inter.

Ifølge mediet er Inter favorit til at hente Bellerin, selvom Atlético Madrid og Villareal også er interesserede. Således er Bellerins agent i øjeblikket i London for at forsøge at overtale Arsenal til at udleje spanieren til Inter.

Hollænder og uruguayaner er de andre muligheder
Hector Bellerin er dog ikke den eneste mulighed for Inter, idet Simone Inzaghi meget gerne vil have fingrene i den hollandske EM-profil Denzel Dumfries. Problemet er dog, at PSV Eindhoven ikke er interesserede i en lejeaftale, mens Inter ikke rigtigt har råd til en permanent transfer. 

Udover Bellerin og Dumfries overvejer Inter også Caglaris Nahitan Nández, og ifølge Calciomercato er uruguayaneren en relativt realistisk mulighed, idet Inter har et godt forhold til den sardinske klub. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.