• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Nærmer sig kontraktudløb: PSG vil snuppe Premier League-topscorer

Foto: Getty Images

Arsenal står til at miste Pierre-Emerick Aubameyang inden længe. Gaboneseren er nu også på blokken i PSG.

Af gram

PSG er på udkig efter en angriber, og ifølge det franske medie Le10 Sport har pariserne udset sig Arsenal-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang som den rette mand.

Gaboneseren blev i sidste sæson topscorer i Premier League, og ligger i denne sæson på andenpladsen, med 17 fuldtræffere. 

Læs også: Atlético og Arsenal forhandler om fransk byttehandel

Nærmer sig kontraktudløb
Aubameyang har dog kontraktudløb i Arsenal i 2021, hvorfor London-klubben formentlig vil prøve at sælge kaptajnen til sommer, hvis han ikke vil forlænge.

PSG har i denne sæson lejet Mauro Icardi i Inter, men det er endnu uvist, om argentineren er i PSG i næste sæson. Derudover udløber Edinson Cavanis kontrakt også til sommer. 

Inter har også vist interesse for Aubameyang, men italienerne kan næppe betale stjernens løn. Også Barcelona har kig på den snart 31-årige Aubameyang, der koster mellem 300 og 375 millioner kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...