• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Napoli-kaptajn rygtes til italiensk storklub

Foto: Getty Images

Lorenzo Insigne har kontraktudløb i Napoli næste år, og onsdag blev kantspillerens agent spottet til et møde i Milans hovedkvarter.

Af gram

Lorenzo Insigne nettede onsdag i Napolis 2-1-nederlag til Juventus, men Napoli-fansene risikerer måske at skulle sige farvel til holdets kaptajn og store offensive stjerne. 

I hvert fald stiller La Gazzetta dello Sport således nu spørgsmålstegn ved, om den 29-årige Insigne kan have kurs mod Milan. Ifølge avisen blev Insignes agent således onsdag spottet til et møde i Milans hovedkvarter. 

Møde har medført spekulationer
Lorenzo Insignes kontrakt med Napoli udløber i 2022, og derfor har det altså vakt opmærksomhed, at kantspillerens agent, Vincenzo Pisacane, var til møde med Milan. 

- Det er blevet meldt ud, at der var tale om et høflighedsvisit, men på grund af Napoli-kaptajnens kontraktmæssige usikkerhed har mødet genereret en vis mistanke, skriver La Gazzetta dello Sport. 

Ifølge Milano-avisen er det mest sandsynlige dog stadig, at Insigne slutter karrieren, hvor han startede den, nemlig i Napoli. Kantspilleren, der er noteret for 40 landskampe, har spillet 388 kampe for Napoli. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...