• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Nedsat pris: Engelsk storklub vil snyde United for Dortmund-profil

Foto: Getty Images

Manchester United har længe haft Jadon Sancho i kikkerten, men Dortmund-stjernen bliver nu rygtet til Chelsea.

Af gram

Manchester United brugte sidste sommer flere måneder på at få Dortmund til at sælge Jadon Sancho, men transferen endte med at gå i vasken for de røde djævle. 

Og ifølge talkSPORT risikerer Manchester United nu at se Sancho rykke til en af Manchester-klubbens direkte rivaler i Premier League. 

Næsten 200 millioner kroner billigere end sidste år
Således forlyder det, at Chelsea-cheftræner Thomas Tuchel er meget opsat på at hente Jadon Sancho til Stamford Bridge. Og den engelske dribler ser ud til at blive nemmere at få fingrene i denne sommer. 

Sidste sommer krævede Dortmund omtrent 930 millioner kroner for Sancho, men ifølge Bild har Bundesliga-klubben nu valgt at give lidt 'corona-rabat', således at den 21-årige Sancho nu kan hentes for 745 millioner kroner. Situationen er da også den, at der nu blot er to år til, at Sanchos aftale med Dortmund udløber. 

Dortmund-sportsdirektør åbner dør for transfer
Tidligere på ugen udtalte Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, da også, at den tyske storklub er klar til at sælge Jadon Sancho til sommer, hvis det rette tilbud lander.

- Vi havde allerede sidste år en gentleman-aftale med Jadon om, at han kan skifte under de rette betingelser. Han har været hos os i et par år. Vi har ikke den samme aftale med Erling (Haaland, red.), lød det således, ifølge ARD, fra Zorc. 

Jadon Sancho har spillet for Dortmund siden 2017, og den engelske kantspiller har leveret 46 mål og 62 assister i sine 133 kampe for den tyske klub. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...