• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Nedtur: Real Madrid-stjerne langtidsskadet

Foto: Getty Images

Eden Hazard er endelig spilleklar for Real Madrid, men til gengæld forlyder det nu, at Gareth Bale er blevet langtidsskadet.

Af gram

Gareth Bale scorede hattrick for Wales for en uge siden, men waliseren kommer ikke i aktion for Real Madrid lige foreløbigt. 

Den tidligere Tottenham-stjerne missede søndagens 5-2-sejr over Celta Vigo med en skade, og nu forlyder det fra det spanske medie El Partizado de COPE, at der er tale om en alvorlig skade.

Undersøgt mandag
Ifølge mediet er der således ikke udsigt til, at Gareth Bale kommer i aktion i den nærmeste fremtid. 

- Gareth Bale har pådraget sig en skade i sit højre lår. Han har mandag gennemgået undersøgelser, som har vist omfanget af skaden. Der er tale om en langvarig skade, og der kan på nuværende tidspunkt ikke siges noget om, hvornår han kan spille igen, lyder det således fra El Partizado de Cope.

Der er tale om lidt af en streg i regningen for Carlo Ancelotti, idet Gareth Bale altså havde fået en ganske hæderlig start på La Liga-sæsonen, med et mål i 3-3-kampen mod Levante i anden runde. Til gengæld er Eden Hazard er for en sjælden gangs skyld skadesfri i øjeblikket, og belgieren startede inde søndag.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.